Гравці та тренерський штаб молодіжної збірної України придбали й передали автівку для ЗСУ

336 20.05 2023   09:14
УАФ

Футболісти та тренерський штаб молодіжної збірної України зробили черговий внесок у допомогу нашим воїнам зі Збройних сил України, інформує сайт УАФ.

Спільними зусиллями команда придбала автівку для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, і в Києві в Будинку футболу гравці "молодіжки" Володимир Бражко та Арсеній Батагов передали її волонтеру із Дніпра Кирилу Кіреєву.

Велика подяка молодіжній збірній та УАФ! Рації, які збірники передали раніше, продовжують допомагати захисникам України, а позашляховик вирушить на схід і допомагатиме нашим воїнам у вирішенні тактичних та оперативних завдань під Бахмутом, — подякував футболістам Кіреєв.

Також Олег Протасов вручив волонтеру м’яч з автографами гравців "молодіжки", який буде розіграний на аукціоні, а натомість за виручені кошти будуть придбані необхідні речі та смаколики для наших бійців.

У зборі коштів узяла участь уся команда. ЗСУ захищають Україну, завдяки їм ми можемо жити в рідній країні та грати у футбол, — розповів Володимир Бражко, додавши, що це точно не остання ініціатива від футболістів і тренерів збірної.

Раніше представники молодіжної збірної вже передавали українським військовослужбовцям рації, 3D-принтери, ще одну автівку й інше спорядження, необхідне на фронті.

Популярні новини