"Карпаты" U-19 возглавил Владислав Лупашко, в штабе – Сергей Лавриненко

19.06 2024   17:16
"Інгулець"

Юнацьку команду львівських "Карпат", яка буде виступати у чемпіонаті України U-19, тренуватиме 37-річний Владислав Лупашко, інформує пресслужба клубу.

Досьє:

Владислав Лупашко

Дата народження: 4 грудня 1986 року

Місце народження: Білгород-Дністровський (Одеська область)

Вік: 37 років

Як футболіст виступав у найсильнішому українському дивізіоні за "Борисфен", донецький "Металург", ФК "Львів", "Оболонь", "Маріуполь", "Зірку" та "Інгулець". 2019-го разом з "Інгульцем" вийшов до фіналу Кубку України, був капітаном тієї команди.

Перед початком минулого чемпіонату очолив "Інгулець" і розпочав самостійну тренерську кар’єру. У дебютному сезоні в ролі головного тренера виграв з командою Першу лігу та вивів її в УПЛ.

"Дуже радий стати частиною львівських "Карпат", – каже Владислав Лупашко. – Для мене це велика честь. Мені подобається працювати з молодими футболістами та розкривати їх. Головне завдання юнацької команди – бути опорою для основи. Попереду багато роботи, нові виклики і цікавий дебютний сезон в юнацькому чемпіонаті".

Асистентами Владислава Лупашка будуть Сергій Лавриненко, який раніше працював у Прем’єр-лізі в якості головного тренера із "Зіркою", "Інгульцем" та "Вересом", а також Ігор Єрмаков, котрий допомагав Лупашку в "Інгульці". За підготовку воротарів відповідатиме вихованець львівського футболу та ексгравець національної збірної України Богдан Шуст. Тренером з фізичної підготовки працюватиме Вадим Шутенко, а функції аналітика юнацької команди "Карпат" виконуватиме Сергій Вертіль.

 

Читай також: Олександр Кемкін – гравець "Карпат"

Notícias em destaque