Офіційно: Андрій Шевченко викликав до збірної України Павла Лук’янчука

02.10 2017   13:11
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Наставник збірної України Андрій Шевченко викликав для підготовки до відбіркових матчів з Косово та Хорватією Павла Лук’янчука, повідомив офіційний сайт ФФУ. Причиною для запрошення ще одного захисника - футболіста "Олімпіка", стало те, що у матчі 11-го туру чемпіонату УПЛ "Шахтар" - "Карпати" одразу двоє гравців оборони збірної України – Богдан Бутко та Ярослав Ракицький – отримали ушкодження.

Ступінь серйозності ушкоджень буде визначено в результаті медичного обстеження, яке й дасть розуміння чи допоможуть згадані гравці у вирішальних матчах "синьо-жовтих" проти Косова та Хорватії.

Зазначимо, що для 21-річного Павла Лук’янчука це дебютний виклик до головної команди країни. Раніше вихованець дитячої школи запорізького "Металурга" неодноразово захищав кольори країни на юнацькому та молодіжному рівнях. З 2012 року Павло постійно отримував виклик до юнацьких збірних України, у складі яких був учасником чемпіонату Європи U-17 2013 року та чемпіонатів Європи U-19 2014 та 2015 років. З 2015 року став виступати за молодіжну збірну.

Читайте также: СМИ: Павла Лукьянчука довызвали в сборную Украины

Notícias em destaque