"Заря", кроме матча с МТК, проведет три спарринга

26.06 2024   17:34
"Зоря"

"Зоря", окрім матчу проти угорського МТК, з яким зіграє 2-го липня, на зборі в Словенії проведе спаринги ще з трьома суперниками.

Як інформує пресслужба клубу, 8 липня "Зоря" зіграє з одним із лідерів елітного дивізіону чемпіонату Боснії та Герцеговини останніх років – ФК "Зрінські" (Мостар). За підсумками минулого чемпіонату вони посіли 2 місце, поступившись лише в два пункти "Борацу". А ось кубок Боснії та Герцеговини сезону 2023-2024 виграв саме ФК "Зрінські".

19-го липня відбудеться спаринг з клубом вищої ліги чемпіонату Хорватії – загребським "Локомотивом". В сезоні 2023-2024 їх підсумкове місце було п’ятим. В Кубку Хорватії вони дійшли до стадії півфіналу, де поступилися ФК "Рієка" - 0:1.

Заключний спаринг "чорно-білі" проведуть 23 липня, коли зіграють з представником еліти чемпіонату Саудівської Аравії, клубом "Аль-Раед", який посів в минулому сезону 12-те місце серед 18 команд. До речі, тренером цієї команди є добре відомий українському вболівальнику хорватський спеціаліст Ігор Йовічевіч.

Окрім цих поєдинків, "Зоря" планує зіграти ще два контрольних матча, але дати та суперники уточнюються.

Читай також: Коджо Азіангбе покине "Зорю"
теги: Zorya Luhansk
Notícias em destaque