PUMA представила новый мяч для чемпионата Украины

24.06 2024   16:16
Офіційний сайт УПЛ

У липні 2021 року PUMA стала офіційним технічним партнером Української Прем'єр-ліги та ексклюзивним постачальником футбольних м'ячів для всіх матчів чемпіонату України. Тепер спортивний бренд продовжує співпрацю з УПЛ, випускаючи новий м’яч вищого рівня з видатними показниками продуктивності, що допомагає максимізувати рівень гри, інформує пресслужба УАФ. 

Головним акцентом у дизайні стало додавання жовто-блакитних кольорів на сам м’яч та логотипів PUMA та УПЛ. Елементи національної айдентики демонструватимуть українську ідентичність на кожному стадіоні та особливе прагнення до нових перемог.  Співпраця розрахована на два наступних сезони: 2024-2025 та 2025-2026.

Однакові за формою та розміром 12 панелей забезпечують ідеально збалансований розподіл ваги, а збільшені та глибокі шви гарантують позитивний вплив на аеродинаміку. Разом з цим нова 3D текстурована поверхня з 1.1 мм PU покращує довговічність та аеродинаміку. Саме цей м'яч використовується в провідних європейських футбольних лігах, які співпрацюють з PUMA, таких як іспанська LaLiga, Українська Прем’єр-ліга, італійська Serie A, англійська EFL та португальська Liga Portugal. 

Читай також: Родіон Плакса повертається в "Олександрію"

теги: Premier League
Notícias em destaque