Филипп Будковский: "Бывает сложно, потому что забываешь, кому на каком языке подсказывать - португальском, английском или французском"

14.02 2024   18:16
"Полісся"

Форвард "Полісся" Пилип Будківський в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від спарингу з "Поліссям" (Ставки) – 2:2.

- Ми приїхали і вже попрацювали в режимі двох тренувань на день, вже трохи адаптувались. Повернулись на рідну землю і це дуже добре. Вже насправді дуже засумували і хотіли якомога швидше повернутись. В першому таймі гра далась, а в другому - менше. Були помилки, які призвели до пропущених голів, але в нас є час, і є над чим працювати та виправляти помилки. Завжди краще грати, але й тренуватись також потрібно. Це добре, що є можливість пограти, але ми й багато тренуємось.

Я відчуваю, що ми тільки на початку шляху до взаємодії з нашими новачками. Іноді буває складно, бо забуваєш кому на якій мові підказувати, бо є і ті хто говорить португальською, англійською, французькою. Але й для цього є час, щоб ми налагодили відносини на полі і розуміли одне одного без слів і з погляду.

 

Читай також: "Полісся" (Житомир) – "Полісся" (Ставки) 2:2. Відеоогляд матчу

Notícias em destaque