Киевское "Динамо" в Турции: подарок Бражко, игровое настроение, ожидание "Балкани"

24.01 2024   11:29
Офіційний сайт "Динамо"

Київське "Динамо" у другий день збору в Туреччині провело два тренування, інформує пресслужба клубу. 

Ранкове заняття розпочалося з розтяжки під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби. Гравці виконали комплекс вправ на розтяжку на карематах на свіжому повітрі. Коли команда зібралася на полі, гравці влаштували святковий коридор для іменинника Володимира Бражка. Гравець отримав пам’ятну футболку в подарунок від команди, яку йому вручив головний тренер Олександр Шовковський. 

Основна робота почалася зі вправ на утримання м’яча, у той час як голкіпери працювали під керівництвом Михайла Михайлова. В цей день до тренування воротарів першої команди долучився Юрій Авраменко. Як і напередодні невелика група гравців займалася окремо від основної групи. За індивідуальною програмою, яка включає переважно бігову роботу, але поруч із командою, продовжує займатися Андрій Ярмоленко. 

Вечірній сесії передувало тривале теоретичне заняття. Тренування на полі почалося з оригінальної ігрової розминки. Вся вечірня сесія була насичена ігровими вправами. Зокрема команда працювала над утриманням м’яча, пресингом, командними взаємодіями в обороні та атаці.

Нагадаємо, перший контрольний матч "Динамо" планує зіграти 26 січня проти "Балкані" (Косово).

 

Читай також: Київське "Динамо" в Туреччині: промова Шовковського, програма Ярмоленка, все більше голкіперів

Notícias em destaque