Иракли Азаров: "Когда мои родители узнали, что я хочу перейти в "Шахтер", они были шокированы"

11.01 2024   18:56
"Шахтар"

Захисник "Шахтаря" Іраклі Азаров розповів, які клуби проявляли до нього інтерес після молодіжного Євро-2023, на якому збірна Грузії дійшла до 1/4 фіналу, і чому обрав саме гірників.

– Для мене і всіх грузинських футболістів той чемпіонат Європи був дуже вдалим. Ми мали гарних суперників на груповій стадії, проте змогли вийти з 1-го місця. Гадаю, тоді всі гравці доклали максимальних зусиль, тому турнір вийшов вдалим для нас.

А щодо команд – так, були клуби, які бажали мене запросити. Надходили пропозиції з Бельгії, Німеччини, Італії – це я точно знаю. І була пропозиція від "Шахтаря".

Тоді я поспілкувався з Гочолейшвіші, моїм агентом, батьками, а також з дружиною. Ми обговорили це питання, порадилися, і я ухвалив рішення перейти до "Шахтаря".

– Якою була реакція твоєї родини на те, що ти їдеш саме в Україну – країну, де зараз іде війна?

– Коли мої батьки дізналися, що зрештою я хочу перейти до "Шахтаря", вони були дещо шокованими, адже не думали, що я погоджуся.

Але я довго розмірковував і вирішив, що це найкращий варіант для моєї кар’єри, тому що "Шахтар" завжди виступає в Лізі чемпіонів або Лізі Європи, і для таких молодих футболістів, як я, це чудова команда, щоб розвиватися і ставати кращим, – сказав Азаров в ефірі Youtube-каналу "Шахтаря".

Читайте также: Иракли Азаров: "Надо улучшать физику, ведь я маленький, худой"

Notícias em destaque