Артем Шабанов: "Динамо" - хорошее испытание для "Полесья"

05.10 2023   18:44
"Полісся"

У п'ятницю, 6 жовтня, ФК "Полісся" на Центральному стадіоні в Житомирі в 10 турі УПЛ приймає київське "Динамо". Після нічиєї з ковалівським "Колосом" "вовки" посідають 4 сходинку в турнірній таблиці чемпіонату.

- "Динамо" (Київ) — це бренд, це команда, яка завжди грає єврокубках, представляє нашу країну в єврокубках. Це дуже гарна команда. Можливо, зараз у неї якісь труднощі, цього року вони не попали на євроарену. Але їх не можна недооцінювати, у них дуже гарний напад. Вони, мені здається, найбільше в чемпіонаті забили. Тому, я думаю, це буде дуже добре випробування. На мою думку, треба бути сконцентрованими, потрібно битись одне за одного, покладатись одне на одного і продовжувати грати так, як ми грали до цього — компактно. І шукати свої нагоди. Думаю, у нас нагоди будуть, у нас є швидкісні гравці попереду. "Динамо" завжди більше контролює м’яч і тому, я думаю, будуть вільні зони. Тому, думаю, що ми спробуємо щось запропонувати супернику", — розповів захисник "Полісся" Артем Шабанов.

Артем також закликав вболівальників підтримати команду у фан-зоні, яку клуб організовує на кожен матч команди.

"Приходьте вболівати за нас. Я бачу кожного разу скільки людей приходить вболівати до фан-зони, це дуже добре і класно, бо це піднімає настрій, коли ми бачимо, як люди підтримують команду. Дуже хочеться, щоб нарешті всі потрапили на стадіон. Дуже хочеться почути цю підтримку на трибунах. Приходьте, вболівайте, думаю, що гра вам сподобається", — сказав Шабанов.

Читай також: "Полісся" найближчим часом може підписати Лукаса Тейлора
Источник: ФК "Полісся"
Notícias em destaque