Сергей Палкин: "Максимум через две недели мы найдем решение по Соломону, для "Тоттенхэма" 6,5 миллионов евро - не деньги"

03.10 2023   18:43
"Шахтар"

"Шахтар" хоче отримати від "Тоттенгема" компенсацію за перехід вінгера Манора Соломона. Про це сказав гендиректор "гірників" Сергій Палкін.

"У нас були переговори з "Тоттенгемом", з Ребеккою Кейплгорн (директор з адміністрування та управління футболом "Тоттенгема" - Прим).

Ми зараз, скажімо так, у процесі перемовин з ними. Я сподіваюся, і вірю, що ми знайдемо рішення. На цей момент досить рано говорити щось конкретне, тому що ми на шляху до цих переговорів.

Ми хочемо покрити наші витрати. Для "Тоттенгема" це невеликі гроші. Ми заплатили за Соломона 6,5 мільйонів євро, і я не думаю, що це величезні гроші для клубу рівня "Тоттенгема", для клубу, який грає в АПЛ. Вважаю, що можна покрити ці витрати. Я не намагаюсь отримати якийсь прибуток. Я вірю, що ми знайдемо рішення. Не знаю, чи погодяться вони на 6,5 мільйонів євро, але я вірю, що ми знайдемо рішення. З точки зору іміджу їм не потрібний такий випадок.

Така справа пахне не дуже добре, бо коли ви підписуєте безкоштовно хлопця, який має піти за 20 мільйонів євро, це недобре. Ми провели хорошу товариську гру, вони були з нами відкриті, вони нам допомагали, і тому я вірю, що ці стосунки допоможуть нам знайти хороше рішення. Вважаю, що максимум за два тижні ми знайдемо рішення", - сказав Палкін, якого цитує ESPN.

Нагадаємо, Манор Соломон перейшов у "Тоттенгем", скориставшись правилом ФІФА, яке дозволяло іноземним гравцям призупиняти контракти з українськими клубами через війну.

Читайте также: Сергей Палкин: "ФИФА всегда объясняет, что футбол – это одна большая семья. Но нас просто выбросили"

Notícias em destaque