Дмитрий Юсов: "Мы разговаривали с Евгением Ткачуком по поводу "Металлиста 1925" – команды, атмосферы"

08.07 2023   12:16
Офіційний сайт "Металіста 1925"

Новачок "Металіста 1925" Дмитро Юсов у першому інтерв'ю пресслужбі клубу розповів про те, як відбувався перехід, з ким у команді знайомий з дитинства та які цілі має в новому сезоні.

- Вітаємо тебе з тим, що ти став гравцем "Металіста 1925". Як у тебе виник варіант з нашим клубом, чи довго домовлялися, як це відбувалося?

- Дякую за привітання, я дуже радий приєднатися до команди "Металіст 1925". Я знаходився в пошуках клубу, клуб знаходився в пошуках нападника. Тому в нас виник контакт і ми домовилися про перехід. Тому я тут.

- У минулому сезоні ти грав проти "Металіста 1925", як офіційні так і товариські матчі. Чим тобі запам'яталася команда, що можеш сказати про її гру?

- Я думаю, що це міцна команда, яка вже зарекомендувала себе у Прем'єр-лізі, команда зі своїм стилем, яка грає в пас. Завжди було цікаво грати проти "Металіста 1925".

- Чи є в тебе знайомі серед нинішніх гравців "Металіста 1925", якщо так, то хто, де і як перетиналися? Можливо, радився з кимось перед переходом сюди?

- Так, я знав двох гравців. Це Бека Вачіберадзе, з я ким ми грали в "Чорноморці". Та Євген Ткачук, якого я знаю ще з дитинства, ми разом були у школі запорізького "Металурга". Ми розмовляли з Євгеном з приводу "Металіста 1925", команди, атмосфери. Ось кого я знаю.

- На яких позиціях ти можеш зіграти, а на яких, власне, тобі зручніше грати?

-  Я можу зіграти лівого вінгера, правого вінгера, центрального нападника. Взагалі це, мабуть, тренеру вирішувати, де грати. Для мене це не принципово, не є проблемою на якій позиції зіграти.

- Які власні амбіції маєш на прийдешній сезон?

- Особисті цілі в мене є, є завжди. Але я хочу їх залишити при собі. А щодо команди, хочеться допомогти команді зайняти якомога вище позицію в таблиці. Приносити користь, забивати голи, асистувати. З такими цілями я сюди прийшов.

Читай також: Офіційно: Дмитро Юсов – гравець "Металіста 1925"

- Ти з тих гравців, які проводять відпустку абстрагуючись від футболу й суто відпочивають чи любиш у відпустці займатися, підтримувати форму?

- Я перший тиждень відпочиваю повністю, що психологічно, фізично перезавантажитися, абстрагуватися від футболу, набратися сил, а після цього тижня чи десяти днів, я розпочинаю тренувальний процес. Це, я вважаю, дуже важливим аспектом перед початком зборів. Форму треба підтримувати.

 

Notícias em destaque