Офіційно: Артем Шабанов - гравець "Полісся"

586 22.06 2023   12:43
ФК "Полісся"

Футбольний клуб "Полісся" підписав дворічний контракт з центральним захисником Артемом Шабановим. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Артем має значний досвід виступів в Українській Прем’єр-Лізі та в чемпіонатах Європи. Центрбек захищав кольори луцької "Волині", донецького "Олімпіка" та київського "Динамо". В Європі Шабанов виступав за польську "Легію" та угорський "Фегервар".

У складі київського "Динамо" Артем двічі ставав володарем Суперкубка України (2018/2019), завойовував Кубок України в сезоні 2019/20, а в 2021 році разом ФК "Легія" завоював титул Чемпіона Польщі.

Центральний захисник викликався до лав національної збірної України та двічі виходив на поле у жовто-блакитній футболці: в матчах проти Словаччини в 2017 та Естонії в 2019 роках.

"Футбольний клуб "Полісся" безперервно продовжує селекційну роботу і ми раді привітати в команді Артема Шабанова. Переконані, що досвід Артема, який він здобув, виступаючи за ФК "Динамо", "Легію" та "Фегевар", допоможе "Поліссю" у наступному сезоні в найвищому дивізіоні українського футболу. Артем приєднується до команди на два роки", — коментує підписання центрального захисника генеральний директор ФК "Полісся" Володимир Загурський.

Читайте также: "Полесье" интересуется Артемом Шабановым  

Популярные новости