Владислав Рыбак - о драке в матче с "Шахтером": "Такого не должно быть в футболе, но это произошло"

29.05 2023   11:07
"Дніпро-1"

Голкіпер "Дніпра-1" Владислав Рибак прокоментував поразку в матчі 29-го туру УПЛ проти "Шахтаря" (0:3).

Дуже прикрий результат. Не змогли показати своєї кращої гри. Всі засмучені після такого матчу, але в нас є ще одна гра, тому ми будемо налаштовуватись, будемо переборювати самих себе, і, я думаю, на останню гру всі хлопці налаштуються відповідним чином і ми покажемо хороший футбол.

 

Звісно, це емоції, які треба контролювати. На жаль, сьогодні не витримали та, можна сказати, зірвалися. Всяке буває, просто було дуже напружено, особливо в кінці. Такого не має бути у футболі, але це сталося.

 

Що казав тренер? І втішав, і підбадьорював, але ми всі розуміємо, що це - дуже прикра поразка для нас. Багато що було сказано. Але зараз треба забути про "Шахтар" та налаштовуватись на останню гру з "Кривбасом, - цитує Рибака телеграм-канал "Дніпрянин".

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Ворскла" - "Шахтар", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Читай також: Ігор Йовічевіч: "Ми зліпили колектив, зробили сім’ю, росли як команда, терпіли, плакали"

Notícias em destaque