Володимир Бражко: "Я забив своїй рідній команді, але повернуся в «Динамо» та забиватиму за них"

697 03.09 2022   21:46
Офіційний сайт "Динамо"

Хавбек "Зорі" Володимир Бражко, права на якого належать "Динамо", в коментарі "ПроФутбол Digital" поділився враженнями від матчу 3-го туру чемпіонату України проти "біло-синіх" (3:2).

– Забити своїй рідній команді. Яке відчуття?

– По-перше, я радий, що ми виграли. Так, я забив своїй рідній команді, але зараз я перебуваю в іншому клубі і, дай бог, повернуся в "Динамо" та забиватиму за них.

– Перед тим, як вийти на поле, що ти відчував? Партнери, з якими ти останнім часом багато часу проводив, і зимові збори проводив, а тут виходиш з ними у футболці іншої команди...

– Звичайно, було хвилювання перед матчем. Знаю, як всі грають, а вони – знають, як граю я. Була додаткова мотивація – довести головному тренеру "Динамо", що я гідний бути в "Динамо" і повернуся з оренди лише сильнішим.

– Хто зі старших підбадьорював? З боку "Динамо", і з боку "Зорі"?

– Із "Динамо" ніхто не підбадьорював – на полі ми суперники і ніхто один одному не підказує. А зі "Зорі" всі хлопці підтримували, всі були єдиним цілим і ми виграли цю гру.

– Так здалося, що коли ти забивав "Динамо", то дав волю емоціям і навіть відсвяткував гол. Що це було?

– Насправді, я не хотів святкувати, але це просто емоції. Я зіграв кілька матчів в УПЛ, забив топ-команді, своїй команді. Я не хотів святкувати, це лише емоції.

 

Читай також:: "Зоря" - "Динамо": цікаві числа та факти матчу
Источник: dynamomania.com
Популярні новини