Півзахисник "Вереса" відкриває пекарню

19.05 2022   23:27
Фото - НК "Верес"

Півзахисник "Вереса" Микита Полюлях розповів, чому після початку війни він вирішив зайнятися бізнесом та відкрити пекарню.

"Я раціональна людина. Намагався жити так, щоби був якийсь запас міцності. Із зарплати відкладав. Я був певен, що якийсь час ми проживемо. Я усвідомив, що нема чим займатися, і просто сидіти без діла дуже важко. І незрозуміло, коли і як це все вирішиться. Сподіваємось на краще, але треба кудись рухатись. Тому я вирішив, що треба щось робити.

Я давно люблю їсти. Люблю смачно їсти. Тому порадився з дружиною, згадав, що я маю грузинський друг і вирішив відкрити міні-пекарню грузинської випічки. Виявилось, що треба спілкуватися з людьми. Маму вже не виходить просити. Вона каже: "Сам вирішуй". Складно щодо того, що ми звикли спілкуватися у певному колі людей з певними інтересами.


Є багато цікавої інформації, окрім футболу, і потрібно її знати, розуміти. Перше - це що потрібно відкрити ФОП. А там почалися КВЕДи, розумні слова, треба знайомитися з цим, швидко вчити і якось у цьому розбиратися. Але ти не розберешся, доки не спробуєш сам. Тут треба спілкуватися з усіма, туди піти, там поговорити. Своєрідний рух, але цікавий.


Футбол – він незрозуміло, коли розпочнеться. Якщо він почнеться, то треба буде ухвалювати рішення, кидати все тут і їхати туди. Але просто сидіти без діла і чекати також не можу. Спробуватиму відкриватися, а потім, якщо що, делегуватиму свої обов'язки комусь. Мені 29 років, і я зараз офіційно не грають 8 місяців. У мене закінчується контракт. Якщо УПЛ не відновиться, і "Верес" не покличе, то їхати на перегляд після 8-місячного простою у 29 років не найшвидшому півзахиснику України, гадаю, дуже складно. Будь-кому треба за щось жити", — сказав Полюлях.

Читайте также: Іван Надєїн: "Десь 70 відсотків нашого бізнесу зберіглось"
Notícias em destaque