Товариський матч. "Верес" - "Левські" (Болгарія) 1:2 

07.02 2022   14:08
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Товариський матч
07 лютого 2022 року, Белек, Туреччина

Верес - Левські 1:2 
Гол:
 Сергійчук 42 

Верес: Ющишин (Когут, 46) - Савошко (Солдат, 70), Ауссі (Гук, 46), Махнєв (Мірошник, 70), Данилюк (Маргарян, 70), Петько (Кучеров, 70), Полюлях (Крейда, 70), Кобак (на перегляді, Г.Пасіч, 48), Гечев (Дахновський, 70), Гайдучик (Брук, на перегляді, 46), Сергійчук (Поворознюк, 70).

Головний тренер: Юрій Вірт.

Вилучення: Кобак (48).

На 20-й хвилині гравець Левські не реалізував пенальті (воротар).

У п'ятому спаринг-матчі турецьких зборів рівненський Верес поступився двадцятишестиразовому чемпіону Болгарії - клубу Левські. 

Суперником рівнян у п'ятому спаринг-матчі на зборах у Туреччині став найтитулованіший клуб Болгарії - софійський Левські. Більш іменитий опонент значно агресивніше розпочав гру. І вже на другій хвилині матчу болгари повели у рахунку.

Верес міг миттєво відповісти після підключення Артема Данилюка до атаки лівим флангом. Але націлену передачу нашого захисника на вістря у ноги Михайлк Сергійчуку перервав гравець Левські.

На 20-й хвилині матчу у центрі уваги знову опинився Артем Данилюк. М'яч після удару гравця болгарського клубу влучив у руку нашому захиснику - пенальті. Вадим Ющишин вгадав задум гравця Левські Асена Міткова і парирував одинадцятиметровий.

Голкіпер Вереса до перерви був однозначно найкращим на полі у складі нашої команди. Щонайменше тричі він рятував рівнян у практично безнадійних ситуаціях. В тому числі - потягнувши удари болгарських футболістів з близької відстані.

Наприкінці першого тайму Верес зумів відігратися. Рівнянам вдалася класна контратака. Михайло Сергійчук обігрався із Едвардом Кобаком і чітко пробив повз Ніколая Міхайлова - 1:1.

Другий тайм розпочався для рівнян із вилучення Едварда Кобака, який в таборі народного клубу перебуває на оглядинах. Зважаючи на товариський статус матчу, вилученого гравця у складі нашої команди замінив Геннадій Пасіч.

Читайте также: Контрольний матч. "Верес" - "Левскі" (Болгарія). Пряма трансляція

Ця та інші заміни від Юрія Вірта не зуміли категорично вплинути на малюнок гри. Левські переважав рівнян і на екваторі другого тайму команда із Софії забила вдруге. 

Таким чином Верес зазнав третьої поразки на турецьких зборах. 

Вже завтра, 8-го лютого, у Белеку "Верес" зіграє поєдинок другого туру Winter Cup проти Металіста. Матч почнеться о 19:00 за Києвом.

Источник: Оф.сайт "Верес"
Notícias em destaque