Остап Притула: "На "Рух" чекає другий виїзний поєдинок поспіль, але ми звикли"

29.07 2021   14:38
Фото - fcrukh.com

"Рух" провів ранкову тренувальну сесію на навчально-тренувальній базі у Винниках. Попереду – протистояння з полтавською "Ворсклою".

Після поразки у першому матчі сезону "рухівці" максимально сконцентровано та наполегливо працювали на занятті. Тренерський штаб "жовто-чорних" підготував для гравців силове інтенсивне тренування. Спершу футболісти працювали на різноманітних станціях, а згодом на "рухівців" чекали ігрові серії.

Остап ПРИТУЛА, гравець ФК "Рух": "Звичайно, поразка у 1-му турі залишила певну гіркоту, але в нас попереду ще багато ігор, тому ми будемо старатися виправити ситуацію. "Ворскла" – це дуже хороша та кваліфікована команда, яка вже провела дві офіційні гри: одну в чемпіонаті і одну в єврокубках. Там зібрані хороші виконавці. У полтавчан – стабільна та бойова команда. Так, графік у нас непростий. На нас чекає другий виїзний поєдинок поспіль, але ми звикли до такого. Звичайно, це певною мірою впливає на нас, проте, у другому колі більше матчів проведемо вдома. Той фактор, що для "Ворскли" матч з нами буде третім за тиждень, мав би зіграти нам на руку, адже завжди під час поєдинків гравці отримують великі навантаження".

Повернувся у загальну групу півзахисник Василь Руніч, який відновився після ушкодження. А от участь у матчі з "Ворсклою" центрбека Мілоша Стаменковіча залишається під питанням.

Читайте также: У "Руха" - новий технічний спонсор

Підтримати команду на тренування завітав почесний Президент "Руху" Григорій Козловський.

Notícias em destaque