Сергій Мякушко: "Треба думати про перехідні матчі і зробити все, щоб "Карпати" залишилися в Прем’єр-лізі"

1710 29.05 2019   23:16
Официальный сайт "Карпат"

Хавбек "Карпат" Сергій Мякушко, який свій 100-й матч в УПЛ відзначив забитим м’ячем, в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від поєдинку з "Арсеналом-Київ" (3:2).

- Сьогодні був важкий матч. Передусім, через спеку. У Львові зараз дощі і доволі прохолодно. Нам було незвично грати за таких умов. Крім того, суперник був хорошим, діяв у атакувальній манері – нам важко було оборонятися.

Новий тренер? Ми давно знаємо Олександра Чижевського і розуміємо його вимоги. За кілька днів складно щось змінити, команда не може кардинально перебудуватися. Хоча певні зміни таки були. "Карпати" зробили мінімальні корективи. Можна сказати, що почули тренера перед грою. Ми сподівалися, що сьогодні підемо у відпустку. Зрештою, "Карпати" – не та команда, яка має грати у перехідних матчах. Інформація з Полтави? Я діяв на протилежному фланзі, тому про перебіг подій під час матчу не знав. Коли мене замінили, то дізнався, що "Ворскла" зіграла 2:2.

Ювілей? Це хороша цифра, проте нічого особливого в цьому не бачу. Треба думати про перехідні матчі і зробити все, щоб "Карпати" залишилися в Прем’єр-лізі. Чи реально пройти "Волинь"? Думаю, що так, але потрібно поважати суперника і враховувати той факт, що у їхньому складі багато досвідчених і хороших гравців.

Читайте также: Сергій Мякушко: "Мабуть, не тільки я грав вперше за такого сильного дощу"

Популярні новини