Сергій Мякушко: "Мабуть, не тільки я грав вперше за такого сильного дощу"

18.05 2019   22:23
Официальный сайт "Карпат"

Гравець "Карпат" Сергій Мякушко в коментарі прес-службі клубу поділився емоціями від матчу з "Десною" (2:0).

– Це був важкий матч. Складні погодні умови далися взнаки. Мабуть, не тільки я грав вперше за такого сильного дощу. Ми грали в меншості, тому ця перемога тим цінніша для "Карпат". Велика подяка людям, які прийшли на стадіон. Вони не звертали увагу на наше турнірне становище, на сильний дощ і продовжували нас підтримувати. Повірте, ми все це чуємо і бачимо на полі.

– Львів вже почав забувати про твої шалені дальні удари.

– В таких випадках, напевно, кажуть, що нарешті камінець із взуття вилетів (посміхається). Безперечно, ми всі працюємо задля цього. Наші воротарі стабільно залишаються після тренувань і ми відпрацьовуємо дальні удари. Це заслуга всього колективу.

– Мокре поле посприяло цьому розкішному удару чи навпаки створювало перешкоду?

– Головне – не встановити м’яч у калюжу. В тій частині поля, де було призначено штрафний удар, було порівняно сухо. Тому дощ ніяким чином не зашкодив мені.

– В минулому домашньому матчі "Карпати" також провели весь тайм у меншості. Коли Карім Йода залишив поле погані думки не закралися?

– "Карпати" – не та команда, яка опускає руки. Ми опинилися в непростій ситуації. Не можна розчаровуватися, треба працювати, оскільки попереду багато боротьби.

Читайте также: Сергей Мякушко - удары на 40 метров. Пушка как у Роберто Карлоса (Видео)
Notícias em destaque