Артем Габелок може стати гравцем "Ворскли"

25.03 2018   21:03
Фото - shakhtar.com

Екс-гравець "Шахтаря" Артем Габелок може стати гравцем "Ворскли", інформує сайт уболівальників полтавського клубу. Сьогодні, 25 березня, "Ворскла" провела товариський матч з представником другої ліги – "Дніпром-1" (4:4).

Артем Габелок прийняв участь у цьому поєдинку. Його клубна прес-служба класифікувала як "гравець на перегляді", стверджує джерело. Навесні минулого року футболіст дав інтерв’ю, в якому повідомив, що відмовився продовжувати контракт з донецьким клубом, через що його майже повністю позбавили ігрової практики. Дочекавшись закінчення терміну дії угоди, Габелок таки залишив "Шахтар" й перебрався до Латвії, де виступав за команду "Спартак" (Юрмала).

З новим клубом Артем навіть встиг зіграти в кваліфікації Ліги чемпіонів, де за підсумком двох матчів "Спартак" поступився "Астані" (0:1 - удома й 1:1 - на виїзді).

У цілому гру Габелка в товариському матчі проти "Дніпра-1" очевидці оцінюють позитивно, а от чи зміг півзахисник переконати в своїй профпридатності тренерський штаб полтавців – покаже час. Додамо, що Артем Габелок залучався до виступів за збірні України різних вікових груп.

Читайте также: Товариський матч. "Ворскла" - "Дніпро-1" 4:4. Як Мемешев з дніпрянами чотири м'ячі відіграв

Notícias em destaque