Вячеслав Шевченко: "Хочу извиниться за свой поступок, но подобные "судьи-провокаторы" не должны работать в нашем футболе"

10.11 2023   09:45
"Діназ"

Нападник "Діназу" В’ячеслав Шевченко вибачився за свій вчинок у матчі 15-го туру Першої ліги з "Гірником-Спорт" (0:2). 

"Хочу вибачитися перед всім суспільством, вболівальниками, ПФЛ, перед керівництвом "Діназу", тренерами, футболістами за свій вчинок. В будь-якій ситуації так категорично не можна робити. Чудово це вже розумію, коли час пройшов, що подібне не вкладається в жодні рамки.

Але ось що стосується рефері, то вважаю, що такі люди тільки заважають футболу, його розвитку. Після такого суддівства опускаються руки в керівництва, відмовляються працювати спонсори, бо не хочуть отримувати негативні емоції. Це просто непрофесіоналізм так працювати.

Чи може була якась постороння мотивація у цього судді, яку він переносив на гру? Чи усвідомлює він це? Складно сказати. Можливо він і не усвідомлює, яку складну роботу проводять команди, керівництво, тренери аби підготувати колектив майстрів.

Це постійна робота з ранку до вечора. Це великий механізм, де важливі сотні гвинтиків, це ціла структура дитячо-юнацького футболу, з яким потрібно щоденно й ретельно працювати. А ти приїжджаєш на матчі, де людина зі свистком за одну секунду вирішує долю багатьох. Подібні "судді-провокатори" не повинні працювати в нашому футболі", - сказав Шевченко для клубної пресслужби.   

Нагадаємо, гравець вийшов на поле в другому тамі, але вже через двадцять хвилин змушений був залишити поле. На 66-й хвилині футболіст повторив "подвиг" Зідана,  вдаривши головою в груди суддю матчу Василя Файду. І одразу побачив перед собою червоне світло.

Читай також: Перша ліга. 16-й тур (перший етап). Анонс матчів

Notícias em destaque