Первая лига. Звезды 1-го тура (второй этап)

11.04 2023   14:21
Фото - ФК "Металург"

"Зірки туру" - нова рубрика FootBoom. Після кожного туру в першій лізі ми визначатимемо трьох, на наш погляд, найкращих гравців. У стартовому турі (другий етап) визнання отримали Олексій Сидоров, Назар Байда та Мирослав Сердюк.

Три зірки

*** Олексій Сидоров ("Металург"). Один із співавторів найгучнішої сенсації туру. Зробив результат у матчі з "Поліссям", записав до свого активу третій дубль у сезоні. У першому випадку, відгукнувшись на тонкий пас Сада, реалізував футбольний "буліт", а пізніше не побоявся підійти до 11-метрової позначки. І це - після кількох невдалих спроб минулої осені!

Дві зірки

** Назар Байда ("Металург"). Не даремно, мабуть, кажуть, що воротар - то півкоманди. Байда провів чудовий матч у Житомирі, неодноразово рятував свою команду від неприємностей. Згадаймо бодай небезпечні постріли Будківського та Вакули. І те, що "Полісся" лише одного разу досягло успіху, - абсолютна заслуга 12-го номера запоріжців.

Одна зірка

* Мирослав Сердюк ("Чернігів"). Можливо, не був надто помітним упродовж 90 хвилин, але чого вартий його гол у компенсований час! Переможний. Коли "Чернігів", діючи в меншості через вилучення Ширая, здавалося, навіть не мріяв про три очки у грі з "Маріуполем". 

Читайте также: Первая лига. Итоги 1-го тура (второй этап)

Notícias em destaque