Тарас Саків: "Обрав "Рух" тому, що це клуб з великими амбіціями"

27.01 2020   15:36
Официальный сайт "Руха"

Новачок львівського "Руху" Тарас Саків в коментарі прес-службі клубу розповів про свій перехід та про дебют за "Рух" у товариському матчі проти "Юності".

- Перш за все обрав "Рух" тому, що це клуб з великими амбіціями. Перед командою стоять максимальні завдання. "Рух" одноосібно очолює таблицю в Першій лізі й має усі шанси потрапити в елітний дивізіон. Також у виборі клубу відіграв і той факт, що зі Львова мені ближче до рідного дому. Звичайно, хочу рости тут, як футболіст, і набирати хорошу ігрову форму.

Насправді, як такої адаптації в мене тут не було, адже більшість хлопців я знав. Зокрема, з Мисиком грали разом у "Ворсклі", з Коробенком та Русином були в дитячій академії "Шахтаря", грав проти Біленького, Романюка, а ще з кимось знайомий поза футбольним полем. У команді чудовий колектив, зі всіма знайшов спільну мову.

Спогади про Полтаву та "Ворсклу" в мене лише позитивні, адже цей клуб дав мені дуже багато, як футболісту і як людині. Там я зростав і багато чому навчився. З полтавчанами дебютував у Прем’єр-Лізі, в Кубку України і в Лізі Європи. Це хороший клуб, хоча цього сезону їм трохи не щастить, але, гадаю, що в них все буде добре.

У Першій лізі України дуже цікава та запекла боротьба. Багато команд претендує на підвищення у класі, але, гадаю, у нас найвищі шанси серед усіх команд, адже ми зараз на першому місці і в нас хороші виконавці. Ми зобов’язані виконати завдання, яке поставив перед нами Президент клубу.

Читайте также: Офіційно: Тарас Саків - гравець львівського "Руху"

Notícias em destaque