Микола Буй: "Ми фактично вже на фінішній прямій, до чемпіонату будемо готові"

08.03 2019   22:34
ФК "Рух"

На зборах у Туреччині крайній півзахисник "Руху" Микола Буй вже відзначився двома забитими м’ячами. Окрім того, вінгер завжди тримає у напрузі суперників. Після гри зі "Славією" Микола поділився в інтерв’ю офіційному сайту клубу своїми враженнями від контрольного поєдинку.

"Рух" впевнено переміг білоруську "Славію". Команда переважала суперника за всіма показниками. Які твої враження від гри?

Суперник був дуже хороший, і, повірте, нам довелося нелегко. Гравці "Славії" намагалися контролювати м’яч. Наше завдання – витримати всі 90 хвилин інтенсивної гри, що ми й зробили.

Помітно, що "Рух" застосовує під час поєдинку високий пресинг, діє динамічно. Які ще вимоги ставить перед командою тренерський штаб?

Вимоги одні: забрати м’яч, провести класну атаку та забити гол.

У матчі проти "Славії" склад, який грав уперше в новому році, провів на полі всі 90 хвилин без замін. Відновлення чемпіонату Першої ліги вже не за горами. Наскільки команда вже готова до офіційних поєдинків?

Нас поступово готували до цих 90 хвилин, але все одно було важкувато, адже ноги "налилися". Інколи "через не можу" потрібно терпіти. Попри це, ми фактично вже на фінішній прямій. Можна сказати, що до чемпіонату будемо готові.

Ти відзначився забитим голом і, крім того, міг забивати ще "Славії". Загалом це вже твій другий гол на зборах. Приємно вражаєш своєю результативністю.

Проти білорусів грати було нелегко, трохи набігався. В порожні ворота гол не забивав, а забив за складнішої ситуації з гри. Найголовніше – перенести цю результативність в офіційні поєдинки. Якщо чесно, то ми за ці збори добре зігралися і вже розуміємо, що потрібно робити, вже один одного відчуваємо, знаємо, куди відкритися правильно, як віддати передачу.

Перша гра після перерви в чемпіонаті – проти "Балкан". У першому колі "Рух" зазнав прикрої поразки, пропустивши на останніх секундах. З Леонідом Кучуком вже вивчали суперника?

З того моменту минуло вже багато часу. Ми стали іншою командою. Але свою силу потрібно ще довести на футбольному полі. Звісно, що ми зробимо все для того, щоб потішити свого вболівальника першою офіційною перемогою у 2019-му році.

Читайте также: Товариський матч. "Рух" (Винники) – "Фрам" (Данія) 0:0. "Сухий" перегляд

Notícias em destaque