Товариський матч. "Волинь" - "Нествед" (Данія) 1:1. Луцький характер

27.02 2018   20:33
Фото - "Волынь"

"Волинь" - "Нествед" (Данія) 1:1

Голи: Страшкевич 86 - 46.

"Волинь": Когут (Воробей, 71), гравець на перегляді, Болденков, Мелінишин, Світличний, Страшкевич, Клак, Курко (Герасимюк, 80), Муха, Сіаваш, Івашко (Тетеренко, 62).

"Волинь" продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату першої ліги. В турецькому Белеку луцька команда провела черговий спаринг – з данським "Нестведом" - 1:1, повідомив офіційний сайт клубу.

У першому таймі обидві команди створили по одному стовідсотковому моменту, однак кожного разу виконавцям вирішальних ударів не вистачало якихось сантиметрів для влучного завершення своїх атак. Ситуація у грі змінилася на початку другого тайму, коли суперники скористалися випадковим непорозумінням голкіпера та захисників "Волині" та відкрили рахунок у матчі.

Заміни від Віктора Богатиря дещо підсилили нашу гру, і останню частину поєдинку "червоно-білі" провели ударно. Іранський легіонер "Волині" Ханазарі Сіаваш міг і сам зрівнювати рахунок – після його удару голкіпер з неймовірною важкістю перевів "кулястого" на кутовий. На 85-й хвилині його ж прорив не за правилами зупинили данські суперники – однак свисток арбітра замість логічного пенальті промовчав. Утім, справедливість відновилася за якусь хвилину: Сіаваш, отримавши пас від Назарія Мухи, зряче покотив на набігаючого Вадима Страшкевича, який поклав м'яч у дальню дев’ятку.

Читайте также: Офіційно: Володимир Коробка та Хагназарі Сіаваш - гравці "Волині"

Notícias em destaque