Офіційно: Микола Ковталюк - гравець "Колхеті-1913"

07.07 2017   12:22

Нападник "Колоса" Микола Ковталюк підписав повноцінну угоду з футбольним клубом "Колхеті-1913". Про це повідомляє офіційний сайт української команди.

До грузинського чемпіонату 22-річний футболіст перебрався ще взимку, уклавши з "Колхеті-1913" орендну угоду. Власне, у новому клубі Ковталюк відразу зарекомендував себе як заправний форвард, оформивши хет-трик у четвертому для себе матчі чемпіонату Грузії. Усього ж для футбольного клубу з міста Поті Ковталюк забив одинадцять м’ячів у п’ятнадцяти поєдинках.

До слова, на рахунку найвлучнішого гравця вищолігового чемпіонату Грузії — Іраклія Сікхарулідзе з тбіліського "Локомотива" — усього на чотири голи більше... Відтак не дивно, що "Колхеті-1913" висловив бажання стати повноцінним власником прав на перспективного українця, підписавши з ним новий контракт.

Нагадаємо, що кольори ковалівців Микола Ковталюк захищав з 2016-го по 2017-й роки, взявши участь у семи матчах чемпіонату України серед команд першої ліги. У футболці "Колоса" результативним ударами не відзначався.

Notícias em destaque