Вторая лига. 19-й тур. Самое интересное: гонки не только турнирные...

26.11 2023   21:54
ПФЛ

FootBoom виділяє найзначніші події 19-го туру другої ліги.

Осінь "Звягеля"

Лідерів формально два. "Звягель" і "ЮКСА" набрали в осінній частині сезону по 40 очок, але перевага на боці представників Житомирщини - насамперед, у кількості ігор. "Звягель" провів 16 матчів, у яких здобув 13 перемог при двох поразках і одній нічиїй, їхні столичні конкуренти зіграли на один поєдинок більше, виграли 12, уклали чотири "мирові" та одного разу поступилися. 

Причому дебютант "ЮКСА" легко міг піти на зимову перерву неофіційним чемпіоном, однак у заключному турі року не зміг у рідних стінах обіграти "Карпати-2", задовольнившись нічиєю (1:1).

Тож наші вітання звягельцям. Осіннє золото - їхнє!

Загорулько не наздогнав Ндукве

Артур Загорулько, граючий президент "Ниви", не полишає спроб наздогнати Дениса Ндукве. Форвард "Звягеля" - снайпер номер один. У останньому турі забив "Локомотиву" (2:0) і довів лік своїх голів до 15. 

Загорулько оформив дубль у переможному матчі з "Рухом-2" (2:1). Цього, втім, виявилося замало, щоб порівнятися з конкурентом Ндукве. Вінницький голеадор досяг позначки у 14 забитих м'ячів. 

Бомбардирські перегони переносяться на весну. Якщо, звісно, звягельський "стрілець" не піде на підвищення в УПЛ. 

Стоп-гра: "Не Чех..."

Петр Чех? Чеський воротар? Розчаруємо - це не він, це вінницький Володимир Грачов, який грає у захисному шоломі після травми голови. 

Використані знімки ФК "Нива".

Читайте также: Вторая лига. 19-й тур. "Звягель" - осенний чемпион

Notícias em destaque