Вторая лига. 6-й тур. Самое интересное: винницкий стрелок

10.09 2023   20:51
ПФЛ

FootBoom виділяє найзначніші події 6-го туру другої ліги.

"Васт" зіграв, але знову зганьбився

Були певні сумніви щодо майбутнього "Васту", але миколаївці їх розвіяли - свій матч зіграли. Це після двох зустрічей, які, як відомо, не відбулися (зі "Скалою 1911" і "Карпатами-2"). Тепер слово має сказати КДК УАФ, але є відчуття, що ті матчі команди проведуть пізніше.

Та чи є надія, що "Васт" виправить ситуацію? Бо команда Артема Чорнія продовжує ганьбитися. 1:7 було, і 0:9, і 0:3, тепер - 1:5. Що не гра - то розгром. Соромно...

Президентський покер

Скажіть, як його звати? Загорулько. Артур Загорулько. Граючий президент "Ниви". На сьогодні з шістьма голами - найкращий бомбардир другої ліги. А ще він - перший гравець сезону, якому підкорився покер. Непересічна подія сталася у грі з "Вастом" (5:1). На 9, 29, 40 і 90+2 хвилинах капітулював голкіпер миколаївців. 

Вінницька "десятка", як бачимо, б'є надзвичайно точно. Так не б'ють інші. 

Флеш-гра: "Не герої"

"Звягель" несподівано поступився. Вперше в чемпіонаті. Настрій "городянам" зіпсували гравці "Чайки". Їх, здавалося б, можна сміливо назвати героями...

- Ми ніякі не герої, - категорично заявив головний тренер пристоличної команди Сергій Сизихін. - Необхідно знизити "важність", ми нічого такого надверхважливого не зробили. 

Використані знімки ФК "Нива" (Вінниця), ФК "Чайка".

Читайте также: Вторая лига. 6-й тур. "Дружба" на пять

Notícias em destaque