Друга ліга. 12-й тур. Найцікавіше: подвиги воротаря та бомбардира

503 17.04 2023   13:20
ПФЛ

FootBoom виділяє найзначніші події 12-го туру другої ліги.

Три постріли президента

"Ниву" - ту, що з Вінниці - тягне до першої ліги її президент Загорулько. Граючий президент. Забивний президент. Уже 10 голів на його рахунку. Це майже половина від усіх командних (21). 

А в останній грі Загорулько фактично самотужки приніс вінничанам перемогу, тричі розписався у воротах "Реал-Фарми" (3:2). І наздогнав у списку найкращих бомбардирів Івана Сомова з іншої "Ниви" - бузовської. 

Тепер можна й за титул посперечатися. Чи не так, Артуре?

Десятка "Литвинатора"

Стіна. Бетон. Хоч із гармати стріляй - шансів майже немає. Бо у воротах бузовської "Ниви" Олександр Литвиненко. Все тягне, що летить. І так - уже десять матчів. 

Ні, ви лише уявіть собі - в другій лізі команди зіграли по 12 матчів, а воротар бузовців пропускав м'ячі лише в двох випадках. "Хіба таке можливо?" - запитає читач. Відповідаємо: "Так, можливо, коли у твоїй команді "Литвинатор" - справжня гроза нападників".

Стоп-гра: "Пам'яті брата"

У "Чайці" грає Віталій Дубілей. Вправний півоборонець. Його рідний брат - Іван - боронив країну, але, на превеликий жаль, загинув. Перед матчем з "Металургом-2" команда з Петропавлівської Борщагівки вшанувала пам'ять загиблого героя. 

Використані знімки ФК "Чайка".

Читайте также: Вторая лига. 12-й тур. "Васт" не смог отобрать очки у лидера

Популярні новини