Друга ліга. 1-й тур. Найцікавіше: "Хуст", "Васт" та інші

05.09 2022   17:21
ПФЛ

FootBoom виділяє найзначніші події 1-го туру другої ліги.

П'ятірка дебютантів

Узагалі-то команд, що вперше заявилися у професіональні змагання, шість. Але стартувало п'ятеро - "Нива" з Бузової, "Хуст" (на фото), запорізький "Металург-2", миколаївський "Васт" і кременчуцький "Кремінь-2". Дебют у другій лізі "Звягеля" з Новоград-Волинського поки що відкладається - клуб не встиг повністю підготувати домашній стадіон і тому попросив ПФЛ перенести гру з "Реал-Фармою" на пізніший термін.

Утім, уже за тиждень побачимо в справі й футболістів "Звягеля". Не лише чудову п'ятірку дебютантів. 

Двійки Сомова і Гуменяка

Чотирнадцять забитих м'ячів на старті - доволі гарний показник. Стрілецьких рекордів лише не вистачило. Що й казати: на чотири гри - лише два дублі.

Іван Сомов, півзахисник "Ниви" з Бузової, оформив свій дуплет у матчі з "Чайкою" (3:0) рівно за годину (15 і 75 хвилини). Півзахиснику "Васта" Дмитру Гуменяку взагалі знадобилося лише 7 хвилин (80 і 87), щоб записати до свого активу два голи з "Кременем-2" (5:0).

Стоп-гра: "Сів на голову"

Є такий вислів: "Сісти на голову", або "Сісти на шию". Зазвичай, його використовуємо, коли хтось з наших знайомих, рідних, колег починає нахабніти, користуватися нашою добротою. А ми заплющуємо очі або мовчимо.

Денис Ндукве, дебютант "Чайки", також сів на голову. Але, звичайно, в переносному сенсі. Вистрибнув вище - і на мить здалося, що темношкірий півзахисник опинився на голові гравця "Ниви" з Бузової. Саме здалося...

Використані знімки ФК "Хуст", ФК "Чайка".

Читайте также: Друга ліга. 1-й тур. "Васт" знищив "Кремінь-2"

Notícias em destaque