Іван Петренко: "Гравцям "Любомира" не варто засмучуватися"

12.08 2021   16:47
Фото - ФК "Левый берег"

Нападник "Лівого берегу" Іван Петренко проаналізував свою гру у матчі 3-го туру другої ліги проти "Любомира" (11:0) та висловив вдячність тренерському штабу за довіру.

- Іване, коли дізналися, що вийдете на гру в стартовому складі? Через що більш за все хвилювалися? - запитує пресслужба столичного клубу.

- Хочу подякувати тренерському штабу, який у мене вірить і надав можливість проявити себе. Звісно, відчував велику відповідальність, не хотів підвести тренерів, партнерів по команді та вболівальників. Своєю грою задоволений, але мені ще є до чого прагнути. Зроблю усе можливе, щоб у наступному матчі зіграти ще краще.

- Ви діяли на вістрі в парі з Ковальом?

- Наша команда грала за схемою 4-3-3. Володимир грав праворуч, Меладзе на лівому фланзі, а я в центрі. З огляду на підсумковий результат, зі своїми завданнями впоралися добре.

- Ви забили третій м’яч у грі. Старгородський віддав шикарну передачу?

- Передача від Артема була майстерною та своєчасною. Радий, що він відгукнувся на моє відкривання та віддав шикарний асист. Коли святкував забитий м’яч, подякував своєму партнеру за передачу. Загалом, дуже приємно грати разом з такими кваліфікованими виконавцями.

- У наступному голі ви асистували Курку…

- У тому епізоді стояв спиною до воріт і побачив вільного Василя і намагався цілеспрямовано і якомога зручніше віддати йому передачу під удар. Щасливий, що у мене все вийшло. Проте варто також відзначити блискучу реалізацію Курка.

- Хто все ж забив шостий мяч - ви чи Коваль?

- Ми з Володимиром опинилися в одній точці і обидва намагалися завдати удар. Проте моє торкання до м’яча було останнім. Згодом м’яч записали на Коваля, але в цьому не бачу жодних проблем. Для мене головне, щоб команда перемагала.

- Після фінального свистка підтримали гравців суперника?

- Потиснули руки гравцям "Любомира" та подякували за гру. На сьогоднішній день ми сильніші. Проте супернику не варто засмучуватися. Думаю, що у наступних матчах вони зіграють краще.

Читайте также: Андрій Запорожан: "Бузнік запросив до "Лівого берегу" дитячим тренером"

Notícias em destaque