Офіційно: Вадим Страшкевич - гравець "Минаю"

12.02 2019   11:59
Фото - Денис Руденко, Footboom

"Минай" сьогодні, 12-го лютого, посилився екс-гравцем УПЛ. Новачком команди став відомий за виступами у львівських "Карпатах" лівий півзахисник Вадим Страшкевич, інформує прес-служба клубу, з яким футболіст уклав контракт. Деталі угоди не повідоиляються.

ФК "Минай" представив свого новачка:

Вадим Страшкевич – 24 роки; вихованець сусідньої для Закарпаття Львівської області. Навчався у Львівському училищі фізичної культури. З літа 2011 року — у структурі львівських "Карпат", проте перші два сезони виступав виключно в молодіжній першості. За основну команду дебютував 2 серпня 2013 року в гостьовому матчі проти "Іллічівця".

За львівські "Карпати", де й став відомий на всю футбольну Україну, в Прем’єр-Лізі провів 35 ігор, у яких забив 4 голи. Узимку 2016/17 залишив "Карпати", після чого пограв за рівненський "Верес", "Полтаву" та луцьку "Волинь". Має досвід й виступів за збірну України U-17 та U-20. Останнім клубом Страшкевича, з липня 2018-го, була команда з ІІ дивізіону Польщі "Ресовія" Жешув. Проте, як зізнався сам Вадим, він вирішив розірвати угоду із клубом цієї зими, адже не мав там достатньо ігрової практики. Коли повернувся в Україну, вирішив прийняти пропозицію "Минаю".

Читайте также: Офіційно: Юрій Путраш - гравець ФК "Минай"

Notícias em destaque