Маріо Балотеллі: "Сподіваюся, Доннарумма виведе Італію на Євро"

696 11.11 2023   00:57
Сontrocalcio

Одіозний італійський форвард Маріо Балотеллі, який пограв як у "Мілані", так і у французькій Лізі 1, відвідав матч Ліги чемпіонів, у якому "россо-нері" взяли реванш у ПСЖ. А потім прийшов на футбольне шоу TvPlay, де поділився своєю думкою про нинішнього французького кіпера "Мілана" Майка Меньяна, який здобув футбольну освіту в ПСЖ і замінив у воротах "россо-нері" міланського вихованця Джанлуїджі Доннарумму, який поїхав до Парижа по трофеї, титули та великі гроші. Але Балотеллі зізнався, що Джіджі все одно був би його першою опцією:

– Завжди приємно подивитися на "Мілан", тим паче – у такій приємній атмосфері, а на матчах Ліги чемпіонів вона стає ще приємнішою, і це відчувається. Я відчув це, як простий уболівальник, хоча мої думки були на полі – звісно, я хотів, щоб переміг "Мілан". Якщо ж порівняти нинішнього і минулого основного воротаря "россо-нері", то унікальність Меньяна в його концентрації. Майк завжди дуже уважний, а ще однією його суперсилою є інша, нечаста для воротаря якість – він завжди хоче грати дуже швидко, по максимуму прискорити гру. Водночас, Джіджі мені подобається більше не стільки за футбольними якостями, скільки за людськими – я його дуже добре знаю, ми грали разом, і якби мені довелося обирати між ними, я б однозначно вибрав Доннарумму. Сподіваюся, він доведе всім, хто його дражнить і критикує, що є дуже сильним воротарем і виведе Італію на Євро, – резюмував Балотеллі.

Читайте также: Фанаты "Милана" планируют забросать Джанлуиджи Доннарумму фальшивыми купюрами

У сезоні 2015-16 Балотеллі з Доннаруммою ненадовго перетнулися в основному складі "Мілана", а потім також неодноразово разом викликалися до збірної Італії.

Читайте также: Гульельмо Викарио: "В АПЛ все игроки отлично бегут – в Серии А это компенсируется тактикой"

Популярні новини