"ПСВ" вигадав оригінальний варіант заміни Коді Гакпо

1300 03.01 2023   22:40
Фото - Getty Images

Після трансферу вінгера Коді Гакпо до "Ліверпуля" за 42 мільйони євро, в Ейндховені замислилися, ким замінити свого зіркового футболіста, який розривав Ередивізіє протягом 2022 року – і розглядають не лише варіанти з гравцями зі скандинавських країн (якщо вірити інсайдеру Фабріціо Романо). Найоригінальніший варіант, за даними німецького видання Ruhr Nachrichten – піврічна оренда у ПСВ із дортмундської "Борусії" екс-гравця збірної Нідерландів Доніелла Малена (на фото). Втім, за повідомленням Get German Football News, прямих і предметних контактів ПСВ і "Борусія" з приводу переходу Малена в даний момент не веде – отже, навряд чи оренду реально оформити до кінця січня.

Читайте также: Цыганков и Карлссон – основные кандидаты в замену Гакпо в ПСВ

Однак на користь версії з короткостроковою орендою Малена кажуть дві причини: по-перше, саме спортдир ПСВ Марсель Брандс перевіз Доніелла до ПСВ з лондонського "Арсеналу" у 2017 році, а після того, як вінгер, який потрапив до збірної Нідерландів на Євро-2022, 2021 року виїхав з Ейндховена до "Борусії" за суму 30 мільйонів євро – не перестав стежити за грою Малена.

Читайте также: ПСВ нашел замену Гакпо в Норвегии

Власне, регрес Малена у Дортмунді – друга причина того, чому екс-хавбек "помаранчевих" може повернутися перезапускати кар'єру в ПСВ: 23-річний Доніелл у 17 матчах "Боруссії" під керівництвом Едіна Терзіча забив лише один м'яч. Хоча загалом статистика у вінгера цілком пристойна: 10 голів та 9 асистів у 55 матчах. Однак і "Боруссія" має кадрові проблеми, через які клуб може не відпустити Малена в оренду в його колишню команду – Едін Терзіч може розраховувати на флангах тільки на Каріма Адейємі та Торгана Азара. А внаслідок травм Джеймі Байно-Гіттенса та Джіо Рейни, Мален може розраховувати на якусь кількігрового часу у Бундеслізі.

Источник: ruhrnachrichten.de, getfootballnewsgermany.com
Популярні новини