Гонсалу Рамуш: "Кріштіану Роналду – наш капітан і завжди намагається допомогти"

07.12 2022   01:08
Фото - Getty Images

21-річний форвард "Бенфіки" та збірної Португалії Гонсалу Рамуш, який замінив у стартовому складі Кріштіану Роналду та оформив хет-трик у матчі 1/8 фіналу ЧС-2022 проти Швейцарії, ставши наймолодшим автором подібного досягнення у плей-оф Мундіалю, у післяматчевому коментарі Record відзначив не свої три м'ячі, а капітана команди:

– Перед матчем наш капітан Кріштіану Роналду зробив те, що робить перед кожною грою, – мотивував нас, сказав слова підтримки, не тільки для мене, а й для всіх інших. Він завжди намагається допомогти. У результаті все пройшло дуже добре, ми досить швидко забезпечили собі потрібний результат, а я навіть у найсміливіших мріях не думав про те, щоб розпочати свій перший матч на першому чемпіонаті світу з хет-трику. Коли гра закінчилася, поговорив лише з батьками та найкращими друзями, ще не читав усі повідомлення, які мені надіслали. Але сьогоднішній результат більше не має значення. У нас тепер буде гра проти Марокко, вона почнеться з рахунком 0:0 - і в наступному матчі нам доведеться викластися на всі сто відсотків - резюмував Рамуш..

Читайте также: Гонсалу Рамуш став першим автором хет-трику у плей-оф Мундіалю за 32 роки

У той же час, також повідомляє Record, капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду одним з перших залишив португальську роздягальню після матчу, і проходячи крізь мікст-зону, відзначився лише заявою, що ще ні про що не домовився з "Аль-Насром", а також побажав якнайшвидшого одужання Пеле.

Читайте также: Португалія - Швейцарія 6:1. І Роналду не потрібен

Источник: record.pt
Notícias em destaque