"Ванкувер" змушений зробити знижку вболівальникам через відсутність Мессі у складі "Інтера Маямі"

427 24.05 2024   17:51
Getty Images

Клуб MLS "Ванкувер" був змушений зробити знижку в 50 відсотків на їжу вболівальникам, які прийдуть на матч з "Інтером Маямі", оскільки лідери суперника Ліонель Мессі, Серхіо Бускетс і Луїс Суарес не полетіли на виїзну зустріч чемпіонату. Тренерський штаб дав футболістам відпочити перед двома домашніми іграми.

- На жаль, ми не можемо контролювати, хто грає за нашого суперника, і нам було важливо якомога швидше зв'язатися з нашими вболівальниками. Ми завжди хочемо, щоб наші найкращі гравці змагалися з найкращими гравцями нашого суперника, а зустріч із футболістами найвищого рівня була особливо цікавою для нашої команди. Ми розуміємо, що буде багато розчарованих фанатів. Ми все ще прагнемо зробити цю подію особливою для кожного, - цитує гендиректора клубу Акселя Шустера офіційний сайт команди.

Нагадаємо, зустріч 15-го туру MLS між "Ванкувером" та "Інтером Маямі" відбудеться 26 травня. На ній очікувалася рекордна відвідуваність - 55 тисяч глядачів. "Інтер Маямі" лідирує в турнірній таблиці Східної конференції, набравши 31 бал в 15 матчах.

Популярні новини