"Донька сказала, що "Брейдаблік" грав добре", - ісландські вболівальники – про матч із "Зорею"

1775 06.10 2023   05:00
Blikar.is

Ісландські вболівальники не розпещені хорошим футболом, тому потрапляння до групового раунду Ліги конференцій вже вважається неймовірним успіхом. Місцеві фанати з повагою ставляться до суперників "Брейдабліка", але не вважають "Гент", "Маккабі" та "Зорю" настільки сильними командами, що з ними не можна боротися за перемогу. Поразка від "Маккабі" (2:3) у першому турі вселила оптимізм у ісландців, тому вони сподівалися виграти у "Зорі". Або, як мінімум, зіграти внічию. Після закінчення матчу у них залишилося відчуття, що "Брейдаблік" був здатний виграти цей матч, але особливих претензій до гравців ніхто не має.

До того ж, як це часто буває, успіх "Брейдабліку" в єврокубках залучив і тих людей, які не цікавилися раніше футболом. Тому деякі коментарі без посмішки не можна читати.

Hilmarsson: Гарна гра. "Брейдаблік" створив багато моментів, але реалізація у команди дуже слабка. Могли б розраховувати на більше, якби забивали ті голи, які ми мали забивати.

Gestur: "Зоря" мене здивувала. Чекав від них більшого, все ж таки команда неодноразово вже грала в єврокубках, а у чемпіонаті України стабільно бореться за призові місця. Хоча український футбол для мене загалом загадка. Особливо зараз, коли вони навіть не можуть грати вдома через війну.

Steinar: Донька сказала, що "Брейдаблік" грав добре, а вона розуміється на футболі краще, ніж я. Тому можу просто похвалити команду за гру, але сподіваюся, що ми таки побачимо хоча б одну домашню перемогу.

Harnar: Гідна гра проти сильного суперника. Приємно, що "Брейдаблік" змусив українців понервуватись. Могли зіграти краще, але ж могли програти з неприємнішим рахунком.

Fyrsti: Є відчуття, що це поразка через тренерський штаб. Команда грала досить знервовано. А після фінального свистка все вже зрозуміло. Вибачте, але якщо тренер думає про те, щоб якнайшвидше виїхати до Норвегії і почати працювати в новій команді, то хіба може він нормально налаштувати команду на матч?

Читай також: Олександр Бабич: "Зоря" змінилася і отримала шанс на друге місце в групі"

Saevar: Для Ісландії футбол – це не той вид спорту, який має величезну популярність. Точніше, багато хто любить футбол, але зараз цей вид спорту перебуває в кризі. Я сподівався, що успіх збірної допоможе нашим клубам чогось досягти, але подивіться на "Брейдаблік". Ми дивом пробилися до групового раунду, а там програємо дуже слабким суперникам. Тому що ми граємо ще гірше. Думаю, що клубний футбол теж після спалаху почне згасати і повернеться до того жахливого стану, в якому він ще нещодавно був.

Foggi: Була слабка надія на те, що для "Зорі" це буде дуже складна подорож плюс зміна кліматичного поясу. Це мало нам допомогти сьогодні, але не допомогло. Якщо ваша команда не вміє грати у футбол, то все інше вже не так важливо.

Sverisson: Якби ми сьогодні випустили на поле жіночу команду "Брейдабліка", то вона змогла б виграти у "Зорі". Чомусь навіть не сумніваюся у цьому. Нашим чоловікам потрібно більше тренуватися, щоб потрапляти по м'ячу у потрібний момент.

Porvaldur: Моя донька зараз ходить до місцевої академії футболу і вона вже грає краще за цих чоловіків, які називають себе професіоналами.

Kjartan: Ісландці вміють чекати і вірити у краще. Збірна довго всіх засмучувала, але в результаті ми дочекалися моментів, коли наша національна команда досягла неймовірного успіху. Думаю, що так буде й із клубами. Поки що ми програємо, але у майбутньому обов’язково будуть перемоги.

Ingiborg: Мені казали, що футбол – це весело та цікаво. Друзі запропонували сходити разом, підтримати команду, але не можу сказати, що сьогодні я лишився задоволений. Витратив багато грошей, а "Брейдаблік" програв. Напевно, більше не дивитимуся футбол.

Bjarki: Поки що ще не все втрачено, але слабо віриться в те, що "Брейдаблік" зможе виграти у "Гента". А якщо цього не станеться, ми достроково втратимо всі шанси на плей-оф.

Читай також: "Ні землі, ні узбережжя", - ісландські ЗМІ - про матч "Брейдаблік" - "Зоря"

Waagforo: Це був ключовий матч у групі для "Брейдабліка". Якби ми сьогодні виграли, то можна було б сподіватись на боротьбу за друге місце. Нічия теж залишала хоч якусь надію. На жаль, після цієї поразки можна сміливо говорити, що "Брейдаблік" боротиметься лише за те, щоб не завершити груповий етап на останньому місці.

Haraldur: Якби я знав, що "Брейдаблік" програє, то не став би витрачати гроші на купівлю квитка. Друг переконав мене, що сьогодні "Брейдаблік" точно виграє. Даремно я йому повірив. Нікому не можна довіряти.

Olafur: Якщо чесно, я вперше прийшов на футбол. Не можу сказати, що це мій улюблений вид спорту, бо наші клуби не дуже тішать уболівальників. Але я не міг пропустити таку грандіозну подію.

Baldur: Гарний був матч. "Брейдаблік" старався. Іноді наша команда діяла дуже добре. На жаль, відсутність досвіду виступів на такому високому рівні відіграло вирішальну роль. Ми перехвилювалися та не використовували свої моменти.

Arsaelsson: "Брейдаблік" мав стільки моментів, що можна було виграти 4:1 або 3:1. Це було б слушно. але сьогодні наші гравці мали невдалий день. М'яч наполегливо не залітав у ворота. 0:1 – це не той результат, з яким мав закінчитися матч.

Be: Під час матчу мене не залишало дивне відчуття, наче я забув закрити машину. Зазвичай я не забуваю це зробити або перевіряю. Але не цього разу. Коли "Брейдаблік" пропустив гол, то я зрозумів, що це знак. На щастя, з машиною усе було гаразд, але повертатися на стадіон уже не було жодного бажання. Судячи з результату, я нічого не втратив.

Sigurjon: Воротар "Зорі" – єдиний гравець у складах обох команд, який сьогодні зіграв справді добре. На жаль, наші футболісти мене сьогодні засмутили. Я очікував, що вони зможуть зіграти бодай унічию.

Asgeir: Прикро, що "Брейдаблік" сьогодні програв, але ще більш прикро, що я не встиг купити кепку із символікою Ліги конференцій. Обіцяв синові, але вже купили. Що я йому тепер скажу? У магазині пообіцяли перед наступною грою завезти ще кепки, тож доведеться тепер довго чекати.

Читай також: Валерій Кривенцов: "Перемога та 3 очки - це важливо, але грою я не дуже задоволений"
Популярні новини