Ліга конференцій 2022/2023. Плей-офф. 1/4 фінала. Перші матчі / /
Лех
Познань, Польща
Закінчено
1 : 4
Фіорентина
Флоренція, Італія

"Лех" - "Фіорентина". Анонс і прогноз матчу

1337

13 квітня 2023 року. 22:00. Познань
Ліга конференцій, 1/4 фіналу. Перший матч

Де подивитися: Megogo

"Лех" - "Фіорентина": коефіцієнти букмекерів

"Фіорентина"

"Спеція" обірвала 9-матчеву переможну серію "Фіорентини" у всіх турнірах - вона зуміла зіграти внічию з фаворитом (1:1). Щоб зупинити "Фіалок", команда Віктора Коваленка зробила 29 фолів і заробила 7 попереджень. Протистояти "Фіорентині" зараз можна тільки в такий спосіб. Після матчу головний тренер "Фіалок" Вінченцо Італьяно шкодував про перервану серію: "Мені дуже шкода, адже я хотів увійти в історію "Фіорентини".

Увійти в історію тренер зможе іншим способом: команда перебуває за крок до фіналу Кубка Італії та має чудові шанси на перемогу в Лізі конференцій. Так, в протистоянні з польським "Лехом" флорентійська команда вважається фаворитом.

Польська преса зазначає, що під час вивчення "Леха" представники "Фіорентини" були вражені грою лівого вінгера Міхала Скурася - схоже, італійці переглядатимуть його в матчах проти себе. Цей хлопець оформив дубль в останньому матчі "Леха" в чемпіонаті з "Вартою".

"Лех"

А взагалі "Лех" Артура Рудька посідає третє місце в чемпіонаті Польщі за підсумками 27 турів Екстракласи, але при цьому відстає від лідера - "Ракуви" - на 15 очок. Для такого скромного клубу вихід у чвертьфінал Ліги конференцій - уже велика подія. Проте наставник команди Джон ван ден Бром вирішив розвеселити публіку в стилі власника "Челсі" Тодда Бьолі і заявив, що поляки опиняться у фіналі. "Ми зіграємо у фіналі з АЗ. Я не пропускаю жодного матчу алкмарців", - зазначив він.

Перед грою з "Фіорентиною" вболівальники "Леха" обговорювали більше не майбутній матч і грізного суперника, а можливу дискваліфікацію центрального захисника Бартоша Саламона - днями він провалився на допінг-тесті.

"Лех" - "Фіорентина": орієнтовні склади

{{widget:lineup:20410}}

"Лех" - "Фіорентина": прогноз автора

Каміль Косовскі - колишній півзахисник збірної Польщі з досвідом виступів у Серії А сказав: "Серце говорить, що "Лех" виграє 2:0, а розум вказує на мінімальну поразку". Як би полякам не хотілося, щоб казка "Леха" в єврокубках продовжилася, "Фіорентина" їм не по зубах. Вважаю, команда Італьяно здобуде "суху" перемогу.

Читай також: "Андерлехт" – АЗ. Анонс та прогноз матчу

Ставка матчу
Лех
Фіорентина
22:00
Ліга конференцій - 13 квітня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
Перемога Фіорентини
.
Перемога Фіорентини
1.77

Прогнози

Всі прогнози