Во время матча Украина – Бельгия будет дождь, который может перерасти в шторм

26.06 2024   18:28
Офіційний сайт УАФ

Збірна України сьогодні, 26 червня, у Штутгарті, на стадіоні "Арена Штутгарт" проведе свій заключний матч групового раунду Євро-2024, проти команди Бельгії (початок — о 19:00 за київським часом).

Під час поєдинку синоптики прогнозують рясний дощ, який може навіть перерости у шторм, інформує пресслужба УАФ. 

Події матчу в Штутгарті висвітлюватимуть 204 акредитовані журналісти й 60 фотокореспондентів. На арені облаштовані 28 теле- і радіокоментаторських позицій. На стадіоні "Арена Штутгарт" збірна України зіграє вперше, але в цілому вона вже має за плечима багату історію проведення поєдинків на німецькій землі.

Нагадаємо, на трибунах "Арена Штутгарт" очікується аншлаг - 54 000 глядачів, серед яких українську команду підтримуватимуть 11 147 , а бельгійську - 10 509. Збірна України проведе матч в жовтому комплекті форми. Бельгійська команда зіграє в блакитному.

В оновленому 20 червня рейтингу ФІФА наш сьогоднішній суперник, команда Бельгії, посідає третє місце. Збірна України — 24-та. У групі Е чотири команди мають однакову кількість набраних очок. І лише перемога України над Бельгією за будь-якого результату в паралельній грі Словаччина — Румунія виводить синьо-жовтих у плей-оф.

 

Читай також: Євро-2024. Україна – Бельгія: стартові склади
Notícias em destaque