Илья Забарный: "Мы понимаем, куда хотим попасть"

11.06 2024   20:27
УАФ

Центральний захисник "Борнмута" та збірної України Ілля Забарний розповів про підготовку команди до матчів Євро-2024.

- У принципі, підготовка йде за планом. Те, що нам потрібно, ми награємо і готуємося безпосередньо до першого матчу.

Так, атмосфера в команді гарна. У нас усе нормально, ми розуміємо, куди ми хочемо потрапити, яких результатів ми хочемо досягти. Усі розуміють, наскільки важливо грати і виступати на такому турнірі, тому всі заряджені.

- На що було спрямоване сьогоднішнє тренування? Тренерський штаб часто готує вправи на спритність та щоб колектив посміхався. Як вам такі тренування?

- Добре, звісно, коли є якісь вправи з м’ячем. Награвали те, що у нас не виходило. Це робочі моменти, це всі розуміють і мають серйозне ставлення до цього. Готуємось на всю.

- Що можеш сказати про майбутній товариський матч із Молдовою? Які слабкі та сильні сторони цієї команди?

- Усі розуміють, що на рівні збірних немає слабких команд, тому буде дуже хороший спаринг, який допоможе нам підготуватися до Євро-2024.

- Які персональні цілі ставиш перед собою на Євро-2024?

- Насамперед - представляти на максимумі свою країну. Усі розуміють, наскільки важливо нагадати світові про ситуацію в нашій країні. Перш за все - виходити та робити максимум, - сказав Забарний в ефірі Youtube-каналу УАФ.

Збірна України свої матчі групового етапу проведе 17 червня (проти Румунії в Мюнхені, початок – о 16:00 за київським часом), 21 червня (зі Словаччиною, Дюссельдорф, 16:00) та 26 червня (з Бельгією, Штутгарт, 19:00).

Читайте также: Илья Забарный: "Хороший матч для подготовки к Евро – это топ для футболистов"

 

Notícias em destaque