Андрей Ярмоленко: "По поводу мотивации вопрос не стоит, когда ты надеваешь футболку национальной сборной"

06.06 2024   20:09
"Динамо"

Капітан національної збірної України Андрій Ярмоленко разом із головним тренером Сергієм Ребровим узяв участь у пресконференції напередодні товариського матчу з Польщею. Гра відбудеться 7 червня, початок – о 21:45.

— Збірні України та Польщі зустрічалися між собою на Євро-2016. Що змінилося з того часу?

— Збірна Польщі — завжди хороша команда, має багато чудових гравців, які виступають у найсильніших чемпіонатах Європи. Щодо нашої збірної, то в нас багато чого змінилося. Гадаю, зараз у нас найсильніша збірна за всі часи, тому що багато молодих гравців переїхали в топчемпіонати.

— Якою буде ваша місія на чемпіонаті Європи?

— До цього турніру буде прикута увага всього світу. Для нас це є можливістю нагадати всьому світу про те, що щодня в нас у країні вбивають дітей, жінок, гинуть військові. Для нас це також є стимулом. Чемпіонат Європи як для гравців, так і для українців є дуже важливим. Ми спробуємо показати свій максимум.

— Як оціните результат товариського матчу з Німеччиною?

— Матч із Німеччиною ми можемо сприймати позитивно, оскільки грали на виїзді проти серйозного суперника. Результат 0:0, гадаю, є позитивним.

— Чи додає вам мотивації нещодавня звитяга Олександра Усика?

— Я його вітаю, для нас він — найкращий, чемпіон. Усі хлопці у збірній переживали за нього. А з приводу нашої мотивації, то таке питання не стоїть, коли ти вдягаєш футболку національної збірної. У кожного з нас зараз на війні є друзі, рідні. Коли ти їдеш у збірну, ці люди просять про одне — щоб ти переміг і дав трошки позитивних емоцій усім людям у країні. Тому з мотивацією проблем не має бути.

Читайте также: Сергей Ребров: "По сравнению с матчем против Германии изменения в составе точно будут"

 

Источник: УАФ
Notícias em destaque