Александр Сваток: "Ярмоленко шутит, что я играю за сборную только против топ-команд, когда нужно мучиться"

05.06 2024   14:32
Офіційний сайт УАФ

Захисник збірної України Олександр Сваток в коментарі пресслужбі УАФ поділився враженнями від контрольного матчу з національною командою Німеччини, який відбувся 3 червня, в Нюрнберзі (0:0).

- Враження позитивні, адже грали, між іншим, у гостях зі збірною Німеччини. Це дуже потужна команда, в якій багато гравців найвищого рівня. Ми досить пристойно оборонялися та відповідали контратаками. Були моменти, коли ми контролювали м'яч по декілька хвилин. Ця гра стовідсотково піде нам на користь. 

Перед матчем тренерський штаб казав нам, що головне — вийти на поле й показати свій максимум. Виконати те, що ми награвали ці три-чотири дні. А результат не стояв на першому місці. Хоча щоразу, коли ти граєш за збірну, то хочеш перемагати, байдуже, офіційний це матч, чи ні. Хлопці виклалися на всі сто відсотків, молодці! 

Андрій Ярмоленко мене вже травить, жартує, що я граю за збірну лише проти топ-команд, коли треба мучитися. Мовляв, кар'єру роблю, зі слабкими збірними не граю. У сьогоднішньому поєдинку ми могли відчути атмосферу прийдешнього Євро. Ми ж в Україні граємо іноді один матч п'ять годин і без глядачів, тому важливо було побачити повний стадіон, - зазначив Олександр Сваток.

Читай також: Олександр Сваток: "Забарний перед матчем розповів про нюанси гри Хавертца, і я йому за це дякую"
Notícias em destaque