Олег Венглинський: "Шахтар" свій один гол заб’є, але програє - 1:3"

17.09 2019   17:26
Фото - dynamo.kiev.ua

Екс-гравець київського "Динамо", одеського "Чорноморця" та "Дніпра", колишній футболіст збірної України, а нині експерт програми "ПРОФУТБОЛ" Олег Венглинський в інтерв’ю "Рейтинг Букмекерів" розповів про своє бачення матчів за участю українських команд у єврокубках і зробив свої прогнози. На думку спеціаліста, тільки "Динамо" зможе здобути максимальний результат.

— У середу "Шахтар" стартує першим з українських команд у груповій стадії єврокубків. Як складеться поєдинок проти "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів?

— "Манчестер Сіті" – поранений звір, який прагне реабілітуватися. Команда Гвардіоли справедливо поступилася в чемпіонаті "Норвічу". Безлад, який відбувався в захисті, спричинив три пропущених м’ячі, що нехарактерно чемпіону Англії. Для "Шахтаря" це хороший сигнал у тому плані, що в суперника є проблеми в обороні. "Норвіч" це наочно продемонстрував "Шахтарю".

Немає сенсу тягатися у відкритий футбол. Потрібно розуміти, "Манчестер Сіті" програв після матчів національних збірних. Було помітно, що Стерлінгу, Де Брюйне та іншим лідерам не вистачало свіжості, тому склад був неоптимальний.

Ліга чемпіонів – зовсім інший турнір. З перших турів команди намагаються набирати очки, щоб зробити запас міцності. У "Шахтаря" гіркий досвід виступів з "Манчестер Сіті", лише одного разу вдалося виграти. Це вже третій сезон поспіль жеребкування зводить суперників разом, отож команди мають достатньо інформації про одна одну. Великих кадрових змін не було, підсилення відбувалося вибірково.

"Шахтар" у чемпіонаті та Лізі чемпіонів – це будуть зовсім різні матчі. Зустріч з "Зорею" показала, що в "Гірників" вистачає проблем, особливо в захисті, які тягнуться не перший рік. Коли "Шахтар" високо пресингують, грають щільно і "перекривають кисень", оборонці починають помилятися.

Сумніваюся, що команда Каштру зіграє першим номером, радше діятимуть на контратаках, маючи швидких виконавців. Придбання Коноплянки стало підсиленням "Шахтаря". Його досвід знадобиться у Лізі чемпіонів. Актуальне питання: чи зіграє Тайсон? Бразилець зараз як півкоманди. Від його участі буде багато чого залежати. Замінити його ніким.

"Манчестер Сіті" не відпустить перше місце в групі, дуже вже велика різниця в класі в квартеті. Водночас "Шахтар" позмагається за другу сходинку та вихід в плей-оф турніру з "Аталантою".

Мій прогноз на матч у Харкові – 3:1 на користь "Манчестер Сіті". "Шахтар" свій один гол заб’є.

Ставка матча
.
Шахтер Донецк
Манчестер Сити
22:00
Лига чемпионов - 18 августа 2019
.Ставка с бонусом 25$
Точный счет 1-3
.
Точный счет 1-3
10.50
Notícias em destaque