"Так, я люблю секс" - повна промова Менді, якого звинувачують у зґвалтуваннях

08.11 2022   13:43
Фото - Денис Руденко, Footboom

Захисник "Манчестер Сіті" Бенжамен Менді виступив із промовою у суді. Нагадаємо, французького футболіста звинувачують у зґвалтуванні дівчат на одній із вечірок у своєму будинку.

"Я ходив на вечірки двічі-тричі на тиждень з метою переспати з великою кількістю жінок. Чотири місяці, які я провів під вартою наприкінці 2021 року, змусили мене замислитись, що деякі з моїх дій могли бути неповажними.

Ставлення до вечірок та жінок? Мені соромно говорити про ці речі вголос. Мені ніяково відповідати на такі питання, я не можу кричати: "Так, я люблю секс". Чи було легко знайомитися з дівчатами для сексу? Щиро кажучи, легко.

Я займався сексом з різними дівчатами однієї ночі, коли був в академії "Гавра". Звучить дивно, але це було гаразд. Той вечір? Теж саме. Ми виросли такими у академії, це було частиною нас. Я ніколи не бачив стільки дівчат, які приходили на вечірку. Вони приходили не через мою зовнішність, а через моє становище у футболі. Заради статусу, футболу, доступу до багатьох речей. Чи це мені подобається? Я не сказав би, що це погано.

Я ясно і прямо говорив, чого я хочу, і дівчата говорили, чого хочуть, з чим ми обоє і погоджувалися. Тоді я не думав, що їм це може не сподобатися. Тому що, якби вони не хотіли займатися сексом, а я хотів би, все було б добре, і я просто продовжив би свою вечірку.

Що мені подобається? Чесно кажучи, займатися сексом із великою кількістю жінок. Протизаплідні? Погано говорити, але насправді я не хвилювався, я знав про ризики. Мені подобається займатися сексом з кимось, хто теж отримує від цього задоволення, але якби партнерка відмовилася, я прийняв би це і припинив", — наводить слова Менді The Athletic.

Читайте также: "Манчестер Сіті" досяг рекордного прибутку, це другий показник в історії англійських клубів  

Notícias em destaque