"Арсенал" знайшов альтернативу Мудрику в MLS?

31.10 2022   18:16
Orlando City

Лондонський "Арсенал" продовжує пошуки лівого вінгера. Раніше повідомлялось, що лондонський клуб має намір придбати вінгера "Шахтаря" та збірної України Михайла Мудрика, але, згідно інформації деяких британських ЗМІ, сума за українца може бути надото великою для британської команди. Саме тому "каноніри" розглядають інші варіанти.

Читайте также: Свій гол у ворота "Ногттінгем Форест" форвард "Арсенала" присвятив Пабло Марі (Фото)

За даними Evening Standard та Football.London, "Арсенал" розглядає можливість переходу вінгера "Орландо Сіті" Факундо Торреса, який цього сезону вразив у MLS, забивши дев'ять голів і віддавши десять результативних передач. "Пушкарі" планують провести переговори з агентом уругвайця, оскільки вони націлені на купівлю вінгера. Очікується, що сума трансферу може бути значно меньшою, ніж за українця. 22-річний гравець у січні цього року перейшов у "Орландо Сіті" із уругвайського клубу "Пенароль" за суму близько £7,75 млн, підписавши чотирирічний контракт із можливістю продовження ще на 12 місяців.

Вважається, що інтерес "Арсеналу" до Торреса частково пов'язаний із результатами роботи скауту Тоні Ліми. Після призначення технічного директора Еду на "Емірейтс Стедіум" у 2019 році клуб перейшов на більш інформативний підхід до пошуку талантів. Ліма був призначений на цю посаду у 2021 році та має великий досвід виявлення американських талантів. Його заслуга в тому, що він одним із перших помітив суперзірку ПСЖ Неймара та колишнього гравця "Ліверпуля" Філіппе Коутіньо.

Читайте также: Михайло Мудрик не зможе відмовити "Арсеналу" - Бен Джейкобс

Notícias em destaque