Богдан В'юнник, Іван Желізко та Олександр Драмбаєв - про групу на Євро-2023: "Квартет сподобався"

677 22.10 2022   15:44
Офіційний сайт УАФ

Молодіжна збірна України у фінальній частині Євро-2023 (U-21) потрапила до групи B, де зіграє з господарем турніру, командою Румунії, а також збірними Іспанії та Хорватії. Своїми думками про суперників на груповій стадії змагань підопічні Руслана Ротаня поділилися з пресслужбою УАФ.

Богдан В'юнник

(гравець молодіжної збірної України)

- Я впевнений, що нам не потрібно зважати на імена суперників. Так, Іспанія — це завжди топова збірна, Румунія — господар фінальної частини Євро, а в Хорватії завжди були класні вихованці своєї футбольної школи. Тому на груповій стадії кожен поєдинок буде для нас як фінал.

Іван Желізко

(гравець молодіжної збірної України)

- Вважаю, що жеребкування вийшло для збірної України позитивним з точки зору виходу до чвертьфіналу. Знаючи нашу команду, тренерський штаб, гадаю, буде ставити завдання набрати у групі сім очок. Уже зараз ми починаємо готуватися до суперників тактично, через відео. Вірю, що на Євро ми подаруємо українцям багато позитивних емоцій. І на той час ми вже переможемо рашистів і житимемо у вільній та демократичній країні.

Олександр Драмбаєв

(гравець молодіжної збірної України)

- Мені сподобався наш квартет, усі суперники гідні. Проте вважаю, що ми маємо виходити з першого місця. У збірної України є для цього всі можливості, важливо показати свій найкращий футбол.

Читай також: Олексій Сич: "Люблю грати на фланзі поруч з Русланом Ротанем"
Популярные новости