Марино Пушич: "Впевнений, що Тобіас і Фесюн будуть швидко розвиватися"

287 30.06 2024   20:52
"Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Марино Пушич прокоментував перемогу команди у першому спарингу на літніх зборах проти "Сараєво" (4:1) та охарактеризував новачків Кірілу Фесюну та Вінісіусу Тобіасу.

- Наскільки ви задоволені командою?

- Як і у будь-якій передсезонній грі - перша гра завжди цікава, щоб побачити у якій формі ми перебуваємо після повернення з відпустки. Це було добре з нашого боку. В першу чергу я щасливий бачити, що всі здорові.

Це не лише стосується результату, а й наших звичок, того, яким способом ми граємо у футбол. Я побачив багато гарних звичок, які футболісти змогли продемонструвати сьогодні.

- Як ви можете охарактеризувати Вінісіуса Тобіаса та Кіріла Фесюна?

- Як ви могли побачити, це надзвичайно талановиті гравці, вони мають багато енергії та сили. Вони вже починають звикати до наших принципів.

Звісно, їм ще потрібно до дечого звикнути, але вони вже мають гарні показники. Я впевнений, що вони будуть швидко розвиватися - це те, чого я від них очікую. Як в ігрових характеристиках, так і в плані фізіологічної підготовки. Я ціную їх підхід до гри в обох випадках, - сказав Пушич в ефірі Youtube-каналу "Шахтаря".

25 червня донецький клуб оголосив про підписання 5-річного контракту з 21-річним українським голкіпером.

Вінісіус Тобіас виступав у "Реалі" з літа 2022 року, але футболіст грав за "Реал Кастілью". Він провів 1 офіційну гру за основний склад "вершкових". Контракт гравця з гірниками розрахований до літа 2026 року.

Читайте также: Марино Пушич - об игре с "Сараево", предстоящей Олимпиаде и трансферах

 

Популярные новости