"Чорноморець" переглядає двох гравців

438 28.06 2024   11:15
flag.ua

У розташуванні "Чорноморця" знаходяться двоє гравців на перегляді, повідомляє Sport.ua.

Ними є уродженці Івано-Франківщини 20-річний захисник Ернест Романчук та 22-річний нападник Андрій Хома. Перший з них у минулому сезоні захищав кольори "Дебрецена-2", який виступає у третьому дивізіоні угорського футболу, а другий грав у першій лізі за івано-франківське "Прикарпаття" (забив 14 мячів у 27 матчах).

Очікується, що найближчим часом у "Чорноморці" з’являться чергові потенціальні новачки, серед яких будуть переважно футболісти з нижчих ліг.

Нагадаємо, влітку одеський клуб підписав голкіпера Артура Рудька та захисника Богдана Бутка. Але у "моряків" є певні проблеми зі складом. У багатьох футболістів закінчились терміни контрактів, а у деяких підійшли до завершення орендні угоди. У зв’язку з цим одеську команду залишило півтора десятка гравців, частина з яких – легіонери.

Після виходу з відпустки до занять приступила невеличка група футболістів, які були у заявці у весняній частині минулого чемпіонату, низка резервістів із "Чорноморця" U-19 та незначна кількість новачків. Із представників команди зразка сезону 2023-24 залишились Володимир Салюк, Віталій Єрмаков, Олександр Васильєв, Йон Шпорн, Артем Присяжнюк і Андрій Штогрін.

Нещодавно тренерський місток залишив Роман Григорчук, який очолив "Нефтчі". 

Читай також: Олексій Антонов може очолити "Чорноморець"

Популярные новости