Дмитро Капінус: "Минай" - бойова команда, буде дуже важкий бій"

349 02.03 2024   11:00
"Металіст 1925"

ахисник "Металіста 1925" Дмитро Капінус розповів пресслужбі про очікування від матчу проти "Миная", вплив підписання контракту та враження від нових вимог від гри на його позиції:

- Дмитре, як проходить підготовка до матчу з "Минаєм"?

- Усі хлопці дуже серйозно налаштовані. Підготовка така, що на бойову гру налаштовуємося, бо знаємо, що "Минай" - це бойова команда. У них прийшов новий головний тренер. Тому там хлопці стараються, оскільки вони на останньому місці в турнірній таблиці. Буде дуже важкий бій.

- Що можеш сказати про "Минай"? 

- Ми бачили, що вони у 5 захисників грають, без флангових нападників. Буде цікаво подивитися, як вони це все будуть виконувати.

- Чи не тисне на команду те, що всі від вас очікують перемоги? 

- Я думаю, що тисне трошки. Але це не буде нам заважати, бо вже немає що втрачати. Потрібно тільки перемагати, потрібно брати три залікових бали.

- У минулому сезоні ти травмувався проти "Миная". Були пошкодження вже й протягом цього сезону. Як зараз себе почуваєш, всі ці проблеми вдалося лишити позаду?

- Так, дякувати Богу, все добре. Я пам'ятаю той момент, коли в матчі проти "Минаю" травмувався. Дуже серйозна травма була, але зараз все добре, тому готуюсь до гри.

- Підписання повноцінного довготривалого контракту з "Металістом 1925" - додає впевненості, наснаги, мотивації?

- Звісно. Підписав повноцінний контракт, тепер можна розраховувати на цей клуб, не думати про те, що це оренда, не знаєш, куди підеш завтра. Тепер повністю віддаюсь клубу.

-  Наскільки тобі вдалося призвичаїтися до вимог нового тренерського штабу? Здається, тут фланговий захисник має більше працювати, але і більше в атаку ходити?

- Так, трошки більше треба бігати, але й більше в атаку підключаєшся. Це мені імпонує. Тому все гаразд.

Читай також: Желько Любенович: "Минай" хоче підсилити дві позиції до кінця трансферного вікна"
Популярные новости