Артем Габелок: "Самі собі привезли і десь вже посипалися"

448 08.05 2023   20:38
Денис Руденко, Footboom

Капітан "Металіста 1925", Артем Габелок в етері "ПРОФУТБОЛ Digital" прокоментував гру команди в матчі проти "Зорі.

- Складно для вас складався цей матч, але ж могли перевернути цей матч, аби забили наприкінці першого тайму, коли м'яч влучив у поперечку?

- Так, я вважаю, перший тайм у нас склався більш вдало. Ми виходили з-під пресингу, були моменти. Так пропустили швидкий гол, але потім, я вважаю, добре грали. А от другий тайм, самі собі привезли і десь вже посипалися. Тому що коли 2:0, вже можна сказати, що гра зроблена.

- Було видно, що арбітр дозволяв грати. Можливо, "Зоря" цим користалася, грала жорстко, за межею. Це відчувалося, що арбітр мав раніше жовті картки показувати?

- У нас це відчувається вже матчів шість десь. Нас судять дуже погано, якщо чесно.  У кожній грі то пенальті, то червона картка, то ще щось. За арбітрів я навіть не хочу казати. Це окрема розмова.

- Статистка за ударами в першому таймі 12:2. "Зоря" реально на багато більше била, що з цим робити? Як зменшити кількість ударів по ваших воротах?

- Треба працювати. "Зоря" - це гарна команда і вони зараз йдуть на лідируючих позиціях і це відбувається не просто так. Тому нам тяжко з такими командами грати. Треба працювати.

- Травма воротаря. Те, що вийшов молодий Потімков, він десь впевненість втратив, можливо, якось його підбадьорювати, заспокоювати?

- Так, зараз така ситуація, що в кожного є шанс. Два воротарі травмовані, тому зараз мені здається, що він буде грати. Тому звичайно будемо підбадьорювати допомагати. Молодий хлопець, але талановитий.

- До турнірної таблиці зазираєте, дивитеся як грають конкуренти, бо ж ще не закінчилася боротьба за правом залишитися в УПЛ?

-  Звичайно, що зараз кожне очко для нас дуже важливе. Ми ще нічого не вирішили. Тому треба працювати, зараз кожен матч дуже важливий для нас.

Читайте также: Олег Голодюк: "Металлисту 1925" нужно брать свои очки"

Популярные новости